Det vigtigste for projektledere om kataloger

Katalogerne indeholder oversigter og henvisninger til genbrugelige løsninger eller ressourcer, som kan anvendes i løsninger. Det kan fx være henvisninger til datasæt og begrebs- og datamodeller. Andre eksempler er sprogteknologi.dk, der indeholder ressourcer til brug for arbejdet med kunstig intelligens og FORM-online, der indeholder en oversigt over cirka 3.500 offentlige opgaver, som fx anvendes til klassifikation i forbindelse med analyse og opmærkning.

Værdi af kataloger

Katalogerne giver dig, din arkitekt eller udvikler adgang til hurtigt at fremsøge ressourcer, som kan være nyttige og relevante for dit projekt.

I katalogerne har vi gjort arbejdet med at indsamle store mængder viden om genbrugelige ressourcer og præsenteret dem, så det bliver nemmere for dig, at finde de rigtige til dit projekt. Det giver let adgang til at genbruge eksisterende ressourcer og løsninger og du slipper for at gøre arbejdet flere gange. Det kan derfor lette din opgave, hvis du orienterer dig i katalogerne, og får en forståelse for, hvor man kan finde genbrugelige ressourcer til dit projekt.

Læs mere om kataloger

Du kan læse mere om de forskellige kataloger og deres formål på undersiden for kataloger.